Boekenfreaks

Special delivery message !!

Lieve Boekenfreaks,

Hier weer even een berichtje van Boekenfreaks zelf.

Wij van Boekenfreaks hebben jullie iets heel leuks te vertellen, wat dat is kun je misschien wel raden, maar om het zeker te weten moet je toch echt even dit bericht openen.

Mijn knappe IT-Freak heeft mij ten huwelijk gevraagd en in januari ’21 stappen wij in het huwelijksbootje. Een supergrote verrassing en de manier waarop helemaal, ons lieve hondenkind mocht het namelijk als eerste vragen. Ondanks dat het door corona niet dé dag kan worden die wij voor ons zien, kijken wij ontzettend uit naar deze dag. En het knalfeest komt er echt nog wel een keer.

Ook wij willen jullie nóg groter en mooier nieuws vertellen, er komt namelijk een mini-Boekenfreakje aan, in maart ’21 zal zij ons leven gaan verrijken.
Wij zijn super blij en gezegend met deze kleine dame, die ons over een paar maandjes gaat vergezellen in ons Boekenfreaks-team.


Zoals je ziet op de echo, wordt onze dame de relaxte van Boekenfreaks, want de Netflix houding (pootjes omhoog, duim in haar mond en andere arm onder haar hoofd) heeft ze goed onder de knie, tot nu toe ligt ze elke keer wel even zo. Ook zal het een sportieve dame worden want trappen en stompen kan ze nu al als de beste en dat moest papa natuurlijk even bevestigen in een cadeautje voor de dame 🙂

Aan de berichten die geplaatst zullen worden kun je merken dat wij door deze prachtige ontwikkeling nóg meer divers worden dan we al waren.
Er komt bijvoorbeeld binnenkort een prachtig item aan over iets dat ik een heel warm hart toedraag omdat het van mij wel uit de taboe sfeer mag komen.

Sommige mensen wisten dit nieuws al, maar wij dacht ‘ja, onze Boekenfreaks mogen hier ook van genieten’  vandaar dat wij nu toch dit bericht plaatsen. Dan weten jullie meteen de reden als er even iets minder online komt hahaha we hebben 2 goede excuses.

Tot zover onze special delivery message, wij hopen dat jullie alle avonturen met ons mee blijven beleven, want jeetje wat is Boekenfreaks toch een prachtige website.