Boekenfreaks

Het ‘Knuffel me’ boekje van Leesvriendje Sam

Vandaag mag Boekenfreaks, samen met de jongste telg, Bodi, het ‘Knuffel me’ boekje van ons Leesvriendje Sam bekijken, bevoelen en beoordelen. Wat wij van dit lieve en leuke boekje vinden?
Lees snel verder….

Bodi kijkt haar oogjes uit. Toen Bodi namelijk  begon te huilen dacht ik meteen ‘ah, ik pak het ‘knuffel me’ boekje erbij, eens kijken wat ze doet’….

Bodi voelde aan de armpjes en keek vol verbazing naar de ineens bewegende armpjes, zo mooi om te zien wat zo’n boekje met zo’n kleintje doet….

Wat vinden wij van dit boek;

De armpjes van het aapje in het boekje zijn al erg zacht, maar de kussentjes/pootjes zit een soort plastic op en dat is helemaal super super zacht, wat natuurlijk voor zo’n kleintje ontzettend lekker voelt (oké oké, ik vind het ook lekker aanvoelen haha). Je kunt je vingers vanaf de achterkant van het boekje in de (apen)pootjes steken en bewegen. Wees niet bang dat jouw grote papa vingers er niet in kunnen, want daar hebben ze bij ons leesvriendje Sam goed over nagedacht. Voor de kleine mama vingers zijn de pootjes dan misschien iets te groot, maar daardoor kunnen wel ook de grote papa vingers erin, en dat vind ik erg mooi, want vaak wordt óf de één óf de ander vergeten. In dit boekje draait het echt om liefde en vertrouwen en het heerlijk kunnen knuffelen met je kleine. Het is niet zozeer één groot verhaaltje, maar meer allemaal losse ieniemienie verhaaltjes per pagina. De pagina’s zijn erg dik zodat ook jouw kleintje zélf de pagina’s zou kunnen omslaan wanneer ze iets groter zijn en echt meer zelf kunnen gaan doen. De ‘Knuffel me’ boekjes zijn er als verschillende dieren, wij hebben voor het aapje gekozen omdat Bodi ons Kleine Aapje is, maar je kunt natuurlijk ook voor allerlei andere dieren kiezen zoals Klein KonijntjeKleine Olifant, Kleine Beer, Kleine Kikker, Klein Katje, Kleine Puppy en Kleine Panda, keuze genoeg dus.

Kom in mijn armen en laat me je knuffelen! Met deze nieuwe, interactieve vingerpopboekjes kan dat heel letterlijk, want de armpjes van de gezellige dierenvriendjes zijn gemaakt van hoogwaardig pluche. Zo wordt het samen lezen en spelen extra leuk en ontspannend.

Deze lieve diertjes delen nu knuffels uit over de hele wereld! Van Amerika, Brazilië en Rusland tot Mongolië, Saoedi-Arabië en China. Sinds kort mogen ze ook Japan toevoegen aan de lijst. In de verste uithoeken lezen ouders deze vertederende boekjes voor aan hun kinderen. Ieder in zijn eigen taal maar allen sluiten ze af met een ferme (universele) knuffel!

Wist je dat ImageBooks het concept van deze prachtige kinderboekjes zelf heeft ontwikkeld?

ImageBooks is, samen met Interstat, Tulip en Imagine, een onderdeel van ImageGroup Holland die al sinds 1989 drie creatieve uitgeverijen in Nederland heeft en waarvan hun producten in ongeveer 48landen in de schappen ligt. Hun missie is om de allerbeste boeken voor kinderen, spannende boeken voor jongvolwassenen en verrassende cadeauboeken voor volwassenen te maken, met een extra assortiment gerelateerde briefpapier, knutsel- en cadeauartikelen.


Leesvriendje Sam is de mascotte van het kinderboekenprogramma van ImageBooks voor kinderen van 0-6 jaar. Graag laat hij al zijn lievelingsboeken aan je zien! Benieuwd naar de hele boekencollectie van Sam? Kijk op www.leesvriendjesam.nl

Het mooiste voor jullie aan dit stuk is, dat wij van Boekenfreaks een ‘Knuffel me’ boekje mogen verloten, wat je daarvoor moet doen? Heel simpel eigenlijk, stuur een foto van jouw mooiste voorlees moment met je allerkleinste naar info@boekenfreaks.nl en vertel waarom nu juist jouw kleintje een ‘Knuffel me’ boekje verdient, nodig heeft of  weg wil geven(want dat mag natuurlijk ook). Boekenfreaks en ImageBooks   liken is natuurlijk wel heel erg lief 😉

WIN – ACTIE = GESLOTEN !!!!

Veel win succes allemaal, de win-actie loopt tot en met 11-4-2021 en op 12-4-2021 maken wij de winnaar op de pagina, facebook en insta bekend, ook krijgt hij of zij natuurlijk een persoonlijk bericht.

MEEDOEN EN DUIMEN MAAR !!!!