Boekenfreaks

Het begin van Boekenfreaks

               Boekenfreaks?…..


Ja ja, nu is het toch echt gebeurd, een ware website voor Boekenfreaks .

Op deze ‘nieuws’ pagina (het spreekt eigenlijk vanzelf, de naam zegt het al)  komt nieuws te staan over Boekenfreaks zelf, over dingen die gebeuren in boekenland of anderszins boekennieuws.

Natuurlijk staat alles nog in de kinderschoenen, en er staat minder op dan we zouden willen, maar je moet ergens beginnen en dat doen wij door online te gaan en  mooie en leuke Boekenfreak dingen te delen zodat jullie het meteen kunnen zien.
De website zal iets afwijken van de Facebook pagina, omdat er op deze website vele andere dingen komen te staan, anders dan Boekenfreaks Facebook waar ook álle recensies van mij van Banger sisters en Bezeten Boeken opstaan.
Soms zal een recensie dus ook hier op Boekenfreaks gedeeld worden omdat ik er nog zoveel over te zeggen heb, maar Boekenfreaks staat vooral op zichzelf met andere dingen en ander boeken.

De recensies, interviews en andere artikelen die nu al op deze pagina staan, zijn het begin van wat ik hoop een prachtige, leuke en veelbezochte pagina gaat worden. Wie weet met inbreng van de echte freaks onder ons.

Mochten er verzoeken, vragen of suggesties zijn, dan kan er altijd gemaild worden naar;

info@boekenfreaks.nl

Geniet van deze pagina en blijf vooral de Boekenfreak die je bent want….


….daar draait het allemaal om.