Boekenfreaks

Drägan Duma Love


Dit is dus zo’n wereld waarin ik mezelf helemaal kan verliezen, Drägan Duma van Patty van Delft.
En ook hiervan heb ik iets dat ik ‘een van de meest bijzondere dingen die ik in huis heb’ kan noemen.


Een prachtig mooi item (collectors item) dat ik bij mijn vooruitbestelling van ‘een onbreekbare band’ heb gekregen was een supermooi hangertje, een groen hartje.
Het hartje heb ik heel toepasselijk ‘Dana’s hart’ genoemd, maar officieel is dat het niet. Dit is het echte verhaal om het hangertje heen;

Feniksa kreeg het hangertje van haar broers om haar te laten weten dat zij en Danaleth ondanks alles door hen geaccepteerd worden. In de brief die bij het hartje zat stond het volgende: ‘Alco vertelde me hoe lief Danaleth tegen hem was. Het lijkt erop alsof je gelijk hebt over je dräga, ze heeft blijkbaar gevoel en kan denken als een mens. Ik wil je laten weten dat wij haar in ieder geval accepteren en je daarom dit kleine geschenk sturen. Hopelijk herinnert het je eraan dat je altijd in onze harten leeft. Jij en je dräga.
Met al mijn liefde,
Castian’.

Het staat dus voor een onbreekbare band tussen Feniksa, haar broers en haar draak ondanks alles.

Ik heb Patty nogmaals naar het hartje gevraagd, en dan vooral de vraag ‘waarom dit hartje’ en ze reageerde hier het volgende op;
‘Ik geef graag cadeautjes hahaha. Ik heb gekozen voor het hartje omdat ik denk dat iedereen geaccepteerd moet worden voor wie hij/zij is’.  Wat een super mooie betekenis geeft aan dit hangertje.

En mede daarom betekend dit hartje zoveel voor mij en heb ik hem deze naam/betekenis gegeven. En als ik een betekenis verzin dan blijft dat item op die manier in mijn hoofd zitten, dus ik draag gewoon altijd Danaleth’s hart bij mij. Wie wil er nu niet de kracht drakenhart bij zich dragen.

Niet alleen heb ik ‘Danaleth’s hart’ als hangertje om, ik heb haar ook laten vereeuwigen op mijn arm. De betekenis die Patty eraan heeft gehangen betekend veel voor mij, en dat wil ik altijd bij mij hebben als reminder.

Ik heb de foto van het hangertje opgestuurd en het hangertje zelf meegenomen naar mijn tatoëeerster en zij heeft er haar eigen ding mee gedaan. En ik ben er elke dag weer super blij mee. Geen seconde twijfel, geen seconde spijt.

Hier kom je meer te weten over Patty 
of over een onbreekbare band