Boekenfreaks

De zon, de zee, de sterren – Iulia Bochis

De zon, de zee, de sterren is een geschenk voor iedereen. Dus ook voor mij. Een prachtig boek om te kopen of te krijgen. En zeker niet één die ergens achter in een kast hoort te belanden.

Dit boek is bedoeld als steuntje in de rug, voor jezelf of iemand anders die je dat gunt. Een ‘dank je wel’ of een ‘ik denk aan je’, het maakt niet uit met welke boodschap je dit boek geeft, als je het maar geeft.

Wat vind ik van dit boek;

Een prachtig boek om te zien, heel simpel, maar juist daarom zo mooi.
Het boek bestaat uit kleine wijsheden, versjes en mooie woorden om het pad van Ialiu’s persoonlijke groei, genezing en liefde te laten zien en voelen.
De ene keer van Iula zelf, de andere keer van een dichter, schrijver of filosoof ergens op de wereld.

Dit boek is een geschenk, is het niet voor jezelf dan wel voor iemand die je in je hart hebt gesloten. Zoals Iulia zelf zegt ‘de zon zit tussen de pagina’s’, voel het ook zo. Voel de woorden, neem het ter harte en geniet vooral.

De illustraties van Iulia zijn simpel maar met de woorden die erbij horen hoeft het ook niet meer te zijn. Ze leiden je langs de woorden, houden je hand vast bij het ontdekken en geven je moed om te proberen.
Wanneer je sommige illustraties echt goed bekijkt zie je er nog meer in, dan op het eerste gezicht, en dat is heel mooi gedaan.
Ook het ‘handschrift’/lettertype dat gekozen is leest heel fijn, het oogt rustig maar ook speels.

Jij zult andere dingen zien en lezen dan ik, en ook dat vind ik prachtig aan boeken als dit.

Wil jij dit mooie en inspirerende boek nu bestellen? Dat kan via Fontaine uitgevers.