Boekenfreaks

Zelfreflectie werkboek en Kernkompas werkboek – Maurice Vestjens

Dit werkboek zet je aan het werk, vergis je niet.
Maurice Vestjens heeft er echt een werkboek van gemaakt, je zult moeten denken, voelen en eerlijk zijn.

Waar gaat dit boek over;

Het zelfreflectie werkboek zegt het al, het gaat over naar jezelf (durven) kijken en daardoor tot inzichten komen.
Het kernkompas laat je nadenken over de dingen die écht belangrijk zijn voor jou, en om op die manier mét die kernwaarden tot een beter leven voor jezelf te komen.

Wat vind ik van dit boek;

Het zelfreflectie werkboek is een behoorlijke intensieve kijk naar jezelf.
Het daagt je uit om écht naar jezelf te kijken, en als je de échte antwoorden in jezelf durft te zoeken en te voelen, weet ik zeker dat dit Ebook lifechanging is.
Sommige reflectie vragen zijn niet erg duidelijk in mijn ogen, en misschien zou een kleine uitleg bij de vragen op z’n plek zijn.
Het zelfreflectie werkboek is een écht wérkboek, het is niet een gezellig lay back and relax werkboek.
Of het echt het geld waard is als Ebook zijnde… dat weet ik niet zeker, maar wat ik wel weet is dat dit hele waardevolle inzichten kan geven die je anders niet (naar boven) had gekregen.
Al met al dus een kleine maar waardevolle aanschaf op je reader en in je leven.

Maurice heeft nog een ‘werkboek’, het kernkompas.
Het kernkompas is met z’n kleine 8 pagina’s zo mogelijk nóg kleiner dan het zelfreflectie werkboek van 19 pagina’s.
Of je deze aanschaf wilt doen voor dit aantal pagina’s weet ik niet, maar wederom krijg je wel inzichten in jezelf waar je anders misschien niet bij had gekomen.

Ook heb ik Maurice gevraagd naar deze werkboeken en dit was zijn uitgebreide reactie;

Waarom heb je deze zelfreflectie en kernwaarden werkboeken gemaakt?

Allereerst schreef ik het zelfreflectie werkboek omdat ik het belangrijk vind dat mensen gaan reflecteren op hun eigen leven.
Want dingen komen voor uit eigen pijn en/of verlangen om hun eigen leven te verbeteren.
En toen ik op een gegeven moment inzag dat zelfreflectie één van de belangrijkste dingen is in het leven, want hoe beter jij jezelf kent, hoe beter je keuzes kunt maken die kloppend zijn voor jou.
En ik zie dat veel mensen struggelen in het dagelijkse leven, en dat er veel coaching en trainingen aangeboden worden, maar vaak is het erg veel informatie.
Ik wil het kort en krachtig houden en daarom is het ook een heel praktisch werkboek geworden met weinig informatie maar veel verdiepende vragen, zodat mensen zich beter kunnen leren kennen en hopelijk daarmee de juiste acties gaan uitzetten om alleen de relaties te creëren die ze verdienen.

Daarnaast het kernkompas, dit is een hele praktische opdracht die ervoor bedoeld is om jouw kernwaarden te ontdekken. Waarvan ik geloof dat dat jouw levenskompas is, je belangrijkste richtingaanwijzer die je exact verteld waar je in je leven heen wilt met bijvoorbeeld werk en relatie.
Want we maken van keuzes vanuit ons hoofd, terwijl onze kernwaarden diep in onszelf zijn verankerd en als we daarnaar durven leren luisteren en vertrouwen, dan kunnen we gaan ontwikkelen vanuit ons hart.
Dan zijn je keuzes echt gemaakt vanuit je diepste kern, en ik geloof dat we daardoor een zinvoller leven kunnen leiden met dat wat werkelijk bij ons past.
Dat we een omgeving gaan creëren die daadwerkelijk bij ons past, denk aan relaties met vrienden, kennissen, familie werk en gezondheid.
Dat we het leven niet langer gaan uitstellen en willen voldoen aan verwachtingen, maar echt gaan leven vanuit die diepste kern.

Wil jij deze werkboeken nu ook graag hebben dan kun je ze bestellen bij Maurice zelf.