Boekenfreaks

Mijn geluiden bijbel – Jayne Schofield


Wie er op een leuke manier met zijn kindje de bijbel verhalen wil ontdekken heeft met dit boekje een goede te pakken.

Waar gaat dit boek over;

In dit boekje staan 5 bekende bijbel verhalen met geluid en uitklapbare bladzijden voor nóg meer zoek, kijk en luister plezier.

Wat vinden wij van dit boek;

Dit boekje heb ik samen met mijn dochter Bodi bekeken voor een eerlijke recensie, aangezien het voor kleine kinderen is en niet voor een volwassene.
Het is een boekje met wat dikkere bladzijden vanwege de uit te klappen pagina’s.
De verhalen wordt aangevuld met geluiden van sommige dingen die te zien zijn, wat dit boekje letterlijk tot leven brengt.
De geluiden zijn helder en leuk om te luisteren, en Bodi en ik hebben om één geluidje heerlijk gelachen.
De illustraties zijn kleurrijk en heel erg herkenbaar, zelfs voor de aller-allerkleinste onder ons.

Ikzelf zou de te zoeken voorwerpen of dieren op de opengeslagen prent plaatsen, want nu moet je elke keer weer de bladzijde terugslaan om te kijken wat je ‘moet’ zoeken, maar of dat nu echt een aanmerking is of een persoonlijke voorkeur…

Wat ik altijd super leuk vind aan een zoekboekje als dit, is dat je als ouder zijnde zelf opdrachtjes kunt verzinnen om te doen of te zoeken, als je maar een beetje creatief kunt denken.
Bodi vind het namelijk heerlijk om uitgedaagd te worden en dingen te zoeken, dus dat hebben wij volop gedaan, tot groot plezier van Bodi.

Jayne Schofield is een freelance kinder-illustrator.
Ze focust zich onder andere vooral op kartonnen boekjes, ontdek- en activiteiten boekjes en legpuzzels.
Samen met haar man en zoon woont ze in Lancashire.

Wil jij dit leuke boekje vol ontdekkingen nu ook in huis hebben voor je kindje dan kun je die uiteraard bestellen via KokBoekencentrum of bij je lokale boekhandel.