Boekenfreaks

Het nieuwe boek van Michael Reefs


Dit is de bijzonder gave cover van het nieuwe boek van Michael Reefs.
Dit is maar één van de covers van het boek want je krijgt er twee, en ook al laten we die nog even niet zien hier, ik kan je vertellen dat ook die heel tof is geworden. Lees hieronder wat Michael over zijn boek te zeggen heeft en hou Boekenfreaks in de gaten hé, want er komt nog veel meer aan over dit geweldige boek.

Michael Reefs over zijn nieuwe boek ‘Het geheim van het klavertjesplein’ 

Wat een bijzondere dingen maak ik mee met dit boek. Het verschijnt pas in de eerste week van augustus, maar nu al zijn maar liefst 60 mensen het boek vooruit aan het lezen. En wat een toffe reacties heb ik al binnen! Er gaat nog een hoop gebeuren rondom dit boek, dus hou het in de gaten!

Voor iedereen die zich afvroeg waarom er 2 covers rondgaan op internet: het (hardcover) boek krijgt een stofomslag (waar de vier kinderen voor een huis in het bos op staan). Als je die weghaalt, dan zie je dus de cover die hier is afgebeeld 🙂

Boekenfreaks is een van de gelukkigen die alvast ‘het geheim van het klavertjesplein’ mocht lezen. Wat een geweldig verhaal, super spannend (soms bijna té), en de covers (ja ja, twee zijn het er) zijn ook supertof. Maar Michael moet toch echt nog even wachten voordat de echte recensies online komen, want de blogtour waar wij aan meedoen, begint in augustus of september pas. De quotes over het boek zul je wel eerder zien (quotes zijn 2 of 3 zinnetjes waarin wij vertellen wat wij ervan vinden), die zullen vanaf 15juli online komen. Hou Boekenfreaks dus maar goed in de gaten, want dit boek mag je echt niet missen hoor.