Boekenfreaks

ZoekBijbel – Sarah & André Parker

Een heel mooi boek waardoor je kind inzicht krijgt in wat voor verhalen er in de bijbel staan. Dit boek bevat een verkleinde en korte versie van het echte Bijbelverhaal en is dus behapbaar voor de jonge kinderen. Ze leren een beetje over deze verhalen én mogen héél veel dingen gaan zoeken die bij deze verhalen horen. Ontzettend leuk en leerzaam.

Waar dit boek over gaat en wat vind ik ervan;

Deze zoekbijbel leert kinderen (en iedereen die het ‘leest’) over de verhalen uit de Bijbel op een leuke speelse en makkelijke manier. Het boek is lekker groot, zodat het lekker vast te houden is. Hij is ontzettend kleurrijk en onwijs leuk om te zien. Wanneer je de voorpagina openslaat, krijg je meteen een heleboel dingen te zien die je kunt zoeken in de verhalen, buiten de te zoeken dingen IN het verhaal zelf om, dus kun je nagaan hoeveel je mag zoeken. Zo leuk. Alle verhalen zijn Bijbelverhalen, het zijn er acht, en bij elk verhaal staat ook waar je dat verhaal kunt vinden in de Bijbel. Sommige dieren of dingen die je moet zoeken zijn heel goed verstopt, maar het wordt je niet onmogelijk gemaakt. De illustraties zijn super strak, kleurrijk en ontzettend mooi om te zien, het mooie is dat je dingen blijft, dus het is plezier voor tien. De Bijbelverhalen zijn versimpeld en je zult de Bijbel (de kinderbijbels van Busser en Schröder zijn geweldig daarvoor vind ik ) erbij moeten pakken voor het hele verhaal.

Hieronder een voorbeeld foto van hoe de ‘zoek opdrachten’ eruit zien

Al met al is het een prachtig, stevig en leerzaam boek dat ontzettend leuk is om samen door te kijken. Je hebt 450 dingen om te zoeken dus uren en uren zoekplezier.

Sarah is een schrijfster, illustrator en designer en ze woont in  London met haar man André en vier kinderen. Samen met haar man heeft ze dit fantastische en leerzame boek gecreëerd.

Wil je deze fantastisch leerzame zoek bijbel ook hebben? Klik dan snel op het dikgedrukte woord hiernaast —–>  Kokboekencentrum