Boekenfreaks

Komt wel goed – Lars van der Werf

Boekenfreaks heeft deze ontzettend mooie, lieve en ook wel intieme gedichtenbundel gelezen. Een bijzondere reis door het hoofd van Lars en hoe hij dingen kan verwoorden.

In de gedichtjes van Lars onderzoekt hij met vallen en opstaan de pieken en dalen in het leven. Wat maakt het leven de moeite waard? Waarom gaat het soms mis, dat soort vragen komen voorbij.

Wat vind ik van dit boek;

Een klein boekje met grote inhoud. De gedichten raken mij in het hart, ze zijn zo intiem, klein en mooi. Daar kun je niet níét van houden of genieten. Lars heeft een hele mooie en hele kleine manier van grote gevoelens delen, want niets is zo groot en zo klein als de liefde. Soms ontploft je hart er bijna van, maar vind daar dan maar eens de woorden voor, Lars kan het. De losse cover om het boekje heen voelt steviger/wat dikker dan vele andere losse omslagen, maar wanneer je deze eraf haalt wordt je positief verrast. Jeetje wat een prachtig boekje schuilt eronder, het is donker groen met koperkleurige letters die glanzen en veranderen met het licht, echt prachtig om te zien. Het geeft het gevoel van de inhoud prachtig en perfect weer.

Lars is een Rotterdamse schrijver en dichter. Zijn eerste bundel ‘Versjes van Lars’ verscheen in 2014, zijn tweede bundel ‘Heb lief’ in 2016. Zijn derde bundel ‘Elke dag een zoen’ verscheen in 2017. Eind 2018 verscheen zijn eerste scheurkalender genaamd ‘De dagen die ik liefheb’. In januari 2019 verscheen zijn vierde bundel ‘Vier de liefde’. In april 2020 verscheen zijn vijfde bundel ‘Komt wel goed’. En in 2021 weer een scheurkalender ‘Misschien zelfs morgen al’.

Ik zou zeker even heerlijk rondspieken op Lars zijn Insta  account. Laat je verrassen en meenemen in een wereld die de jouwe kan zijn.

Wil je deze geweldige gedichtenbundel nu ook hebben? Dan kun je hem gewoon bestellen via Uitgeverij Meulenhoff of natuurlijk jouw eigen favoriete boekhandel.