Boekenfreaks

Ik ben zo blij dat jij er bent – Liz Climo

Een klein boekje met grote inhoud.
Opstaan als je gevallen bent, fouten maken mag en altijd van jezelf blijven houden, dat zijn een paar dingen die in dit fantastisch lieve boekje van Liz Climo staan.

Waar gaat dit boekje over;

Een papieren omhelzing om jezelf of om iemand anders cadeau te doen.
Het gaat over vallen en opstaan, van jezelf blijven houden, over domme stemmetjes in je hoofd en het moedigd je aan om de mooie momenten te omarmen.

Wat vind ik van dit boek;

Het boekje is geel van kleur met een super schattige krokodil met een vogeltje op zijn neus op de voorgrond, het vogeltje zingt een hartje en dat geeft je meteen een kleine preview over de liefde in dit boekje.
Sommige illustraties zijn erg grappig om te zien, maar met een zware boodschap erachter, en andere illustraties zijn té lief en ontroeren je meteen.
Liz Climo is een illustrator die aan de Simpsons heeft meegewerkt, en verschillende lieve en mooie boeken heeft gemaakt waaronder ‘please don’t eat me’ een verhaaltje over een konijntje en een gevaarlijke beer…of is hij niet gevaarlijk?
Haar Instagram is gevuld met haar ongelofelijk leuke illustraties en is het zeker waard om even te gaan bekijken.
Eigenlijk is dit boekje gewoon een feestje, en dat zie je héél duidelijk op de laatste dubbele bladzijden.
Liz weet je te raken met haar teksten en illustraties, ikzelf heb nog nooit eerder iets van Liz in handen gehad of gezien, maar ik zou veel meer willen zien van haar.

Wil jij dit lieve en inspirerende boekje nu ook hebben, dan kun je het bestellen via Kok Boekencentrum of je favoriete boekhandel.