Boekenfreaks

LEEF ! Agenda – Annemarie van Heijningen – SteenbergenEen hele mooie en waardevolle agenda voor een ieder die zijn kracht uit God kan halen.


Deze ‘ringband’ agenda is gevuld met inspirerende teksten voor vrouwen met het geloof als leidraad.
Het is een mooie, degelijke agenda die je echt houvast biedt, zowel letterlijk als figuurlijk, omdat de agenda van stevig materiaal is gemaakt.
De Lay Out is heel rustgevend en de gekozen print versterkt dat door zijn rustige uitstraling.
De agenda begint met een ‘pakbon’ geschreven door Ariena Ruwaard, en ik vind die pakbon heel mooi geschreven en gegeven.


Bij elke nieuwe week staat er op de linker bladzijde een inspirerende tekst, bijbelquote, gedichtje of steuntje in de rug.
Achterin staan op de laatste bladzijden een ‘leenlijst‘, een (misschien niet zo’n slimme) lijst voor wachtwoorden een gebruikersnamen en ruimte voor notities.
Wat ik ook ontzettend handig vind, is dat er op de achterkaft binnenin een vak is gecreëerd waar je (belangrijke) papieren of andere dingetjes in kunt doen.
Ook het elastiek om de agenda heen is heel handig want die kun je om de agenda heen doen óf om de week heen, net wat jij zelf handig vind.

De agenda is er in twee verschillende maten, wat het echt een ‘voor ieder wat wils’ item maakt.

Annemarie van Heijningen-Steenbergen is schrijfster en spreekster.
Samen met haar man Michel en hun drie kinderen woont ze in het Groningse Dorkwerd.
Ze schreef ruim 10 jaar columns voor de Visie en is te herkennen aan haar gevatte, rake schrijfstijl.

Wil jij deze agenda voor het jaar 2024 ook al in huis hebben? Dan kun je hem bestellen via Kok Boekencentrum of je lokale boekhandel.